Malzemeler:
- 1 kilo kusbasi dogranmis et (yarim kiloda olabilir az kisiyseniz)
- 1su bardagi sicak su
- 3 adet sivri ve carliston biber
- 2 adet domates kabuklari soyulmus ve kup kup dogranmis
- 2 dis sarimsak kucuk kucuk dogranmis
- tuz ve baharat cesitleri
- 4-5 kasik siviyag
- Dogranmis etleri duduklu tencereye alip icerisine 1 su bardagi sicak suyu ilave edip pisiriyoruz.
- Etler pistikten sonra eger suyu kaldiysa icerde suyunu suzup etleri teflon tavaya alip siviyag ile soteliyoruz.kavrulduktan sonra diger malzemeleri ve baharatlari ekleyip tekrar soteliyoruz.
- Sebzeler yumusadiginda altini kapatip yaninda roka salatasi ve ayranla servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Gonlumun sakinleri hosgeldiniz....
Guzel gonlunuzden gelen ve yapilan her bir yorum benim icin cok kiymetlidir.
Dua ve sevgilerimle....