9 Ocak 2012 Pazartesi

Ecrin Dila's First Book


Mutlu haftalar efendim...
Hepiniz afiyette, sagliktasinizdir insallah.Bizlerde iyi sayiliriz : ) her yeni annenin ve yeni bebegin sahip oldugu problemlerle ugrasiyoruz.Bazen kolik sancilariyla bazense nedensiz aglamalariyla Ecrin Dila hanimla gunlerimiz su gibi gecip gidiyor.Daha dogru duzgun bir duzen kurmus degiliz ne zaman uyacagi ne zaman karni doyacagi belli olmuyor.Umarim en kisa zamanda bir duzenimiz olur yoksa hic birseye yetisemeyecegim...Ve son 2 haftadir aglamalari fazlasiyla artti gece,gunduz fark etmiyor cok uykusuz gunlerimiz geciyor..umarim hersey yoluna girer...


 Bebeklerimiz ilk haftalarda bizleri bir golge olarak goruyor ilerleyen haftalarda siyah-beyaz olarak goruyor bizi ve cevresini.
4-5 aylik oldugunda ise canli renkleri gormeye basliyor,1 yasina girdiginde ise derinligi farkedip bizleri 3 boyutlu gorebiliyor.
 Ecrin Dila  RedHouse'dan hediye gelen 0 + yas grubuna uygun olan siyah-beyaz kitabina bayiliyor.ilk geldigi gunden beri ilgisini cekiyor.Sozun kisasi kizimiz ilk kitabini cok seviyor bizde bebegimize simdiden kitap okumayi asilamak istiyoruz,bunun icin Ecrin'in yas grubuna gore bu eglenceli kitaplardan almaya devam edecegiz ve tum annelere tavsiye ederim...


Herkese mutlu haftalar,saglicakla kalin!...









4 yorum:

  1. Kitap cok guzelle benziyor, bende buna benzer birsey almistim :) xx

    YanıtlaSil
  2. evet canim gercekten guzel kitap dila bayiliyor...:)

    YanıtlaSil
  3. Ηi this is κinda of off topic but I was wonderіng іf
    blogs use WYSIWYG edіtorѕ or іf you have to manuаlly cοde
    with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    Here is my weblog; houston garden centers phone number
    my web site: walmart garden center

    YanıtlaSil
  4. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Gonlumun sakinleri hosgeldiniz....
Guzel gonlunuzden gelen ve yapilan her bir yorum benim icin cok kiymetlidir.
Dua ve sevgilerimle....