1 Nisan 2011 Cuma

Hosgeldin Bahar ve Benim Kucuk Mucizem (Welcome Spring and My Little Miracle)


''Yeni Kayit ''tusuna basmayali neredeyse bir ay olmus.Beni sIkIlmadan takip eden herkese sabirlarindan dolayi tesekkur ediyorum.Mart ayi benim icin oyle bir gectiki anlatamam cok yogun ama bir okadarda guzel bir ay yasadim.

Artik bahar geldi buraya arada sirada yagmur yagsada artik o gelin ciceklerini takmis agaclarimiz bizimle,gunes bazen icimizi isitip,huzur verirken,yesil cimenlerin uzerinde piknik yapmak o kadar guzelki.Bu yil ve Mart ayi bana yaradi desek yeridir.bu ay nelermi oldu hadi anlatmaya baslayalim;oncelikle bir yas daha yaslandim 26 yas sedromundan ciktik sayilir:) 2 numarali canim kiz kardesimi nisanladik tabiki gidemedim Turkiye'ye ama kalbim hep onlarin yanindaydi.Her iki gencecik bendene,kalbe simdiden mutluluklar diliyorum Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin onlara.Yine Mart ayinda zorlu bir sinavim vardi ve kendileri cok iyi gectiler henuz sonuclarini elime alamasamda,kayinvalidemler Hollanda'dan ziyaretimize geldiler guzel bir hafta gecirdik.



Mart ayinda yine benim icin buyuk bir kalp carpintisina sebebiyet verecek bir olay daha olacakti,sabirla beklenen o kucuk mucizeye atilacak bir kucuk adim.Evet,bundan 1 yil once 4 aylik hamileyken bebegimi kaybetmistim yavrum melek olup kayip gitmisti avuclarimin icinden.1yil bekledik o uzucu durumun ardindan sonra melegimizin kardesininin yolunu gozledik ama gelen,giden yoktu.Sonra doktorumuzla beraber asilama islemine karar verdik Mart'ta asilama yapilacakti bana.Mart geldi  asilama icin adet gunu beklendi,nefesler tutuldu.Bekledik, bekledik ama beklenen adet gunu gerceklesmedi.


Bir anda umutlar yeniden yeserdi olabilirmiydi,gercekcekmiydi yine bir mucize varmiydi.Duramadim hemen gittim bir suru test aldim ve  bir tane test yaptim.Evet,evet vardi bir umut iste orada kucuk bir pembemsi bir umut vardi testte peki ya yurekte?Yurek dururmu costukca costu sigmadi bedene seslendi Rabbine, sukretti bir kez daha, inandi, sarildi ona kalben yeniden,akitti mutluluk gozyaslarini.Gunler gecmek bilmedi artik o cizginin kipkirmizi,kizarmasini istedi yurek olduda kizardida iste,kucuk mucizem icin kucuk bir tupcuk kanda verdim doktorumuz tebrikte etti bizi.


Ve bugun o mucizeyi gorduk kesemizi,bebisimizi  ve onun pit, pit atan anne,baba ben buradayim diyen kalbini gorduk.Allahim ne buyuk bir mucizeydi yarabbim bunu ikinci kez yasamak dahada guzeldi.Sana binlerce kez sukurler olsun beni sIkIntilara koymadan bize yeniden yavrumuzu nasip ettin ve yine sana yalvariyorum Allahim onu bu sefer bize bagisla.Onu saglikli bir sekilde dogurmama ve hayirli bir evlat olarak yetistirmemi nasip eyle bize Allahim.Amin!


Rabbim isteyen herkese bu hasretle yanan her kalbe,her bedene bu mutlulugu yasatsin.Cok bekledim,cok bekledik bu mucizeyi insallah bu sefer hayirlisi diyelim.Mutlulugumuzu sizinle paylasmak istedim,bloguma olan uzakligimin sebebi bu idi, bu mucize idi.Onu dusunmekten baska hic birsey yapamaz oldum.

Hayatima,hayatimiza hosgeldin.Kendi kucuk yolu uzun,minik mucizem!

Ayrica sevgili hemserim,canim arkadasim Oznur'um la ayni zamanlarda bebegimizi kucagimiza alacagiz insallah.


Su siralar canim mutfaga girmek bile istemiyor onun icin sizi biraz daha resimlerle basbasa birakacagim uzerimdeki bu guzel yorgunluk gider gitmez yine tariflerimle araniza donecegiz insallah : )
Guzel bir bahar gununun tadini cikardik biz ucumuz,bu guzelligi sizinlede paylasalim dedik.
Yeni bir postta yeni umutlarda gorusmek uzere Rabbim herseyin hayirlisini ve guzelini nasip eylesin cumlemize,Amin!

sevgilerimle.....










Not:
Ah dalgin ben Mart ayinda olan diger bir guzellik ise Ada Esintileri 1 yasinda tabiki,beni ve blogumu takip eden herkese cok ama cok tesekkur ederim ilk kaydimi 26 mart 2010 da yapmistim ozamanlar kendimi burada yalniz hissediyordum ama simdilerse 70 izleyicim rakam kucukte olsa beni sevindiriyor ve beni gizli, gizli takip eden dunya capindaki izleyicilerime cok tesekkur ediyorum.
Sizinle beraber nice yillara girmek dilegiyle....

20 yorum:

  1. okurken çok duygulandım.allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim canim Rabbim herkese nasip eylesin.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir haber.Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inş.

    YanıtlaSil
  4. Amin canim cok ama cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  5. elhamdülillah biriciğim..prensesim...rabbim hayırlarla getirsin meleğini sana..ve hayırlarla büyütmeyi nasip etsin kurban olduğum ya rab..çok sevindim..ikinize de inanın..ben kk da ilk kez konuştuğumuzdan beri inan bana hep aklımdan geçtiniz özüm ve sen ..hep dua ettim..nerede bu konuya dair birşey olsa ben hep sizi yüreğimden geçirdim..inşallah dedim..şimdi mutlu sonlu, hep virgül le biten masallar diliyorum..yaradana emanet olun..hem melekler hem de siz..sevgiyle kucaklıyorum kardeşim..

    YanıtlaSil
  6. Allahım bu çubuk koleksiyonundan her kadında var galiba. bitane daha bitane daha diye diye...

    sağ, sağlıklı kucağına alıp kokusunu içine doldurduğun güzel günlerin hemencecik gelmesi duası ile.
    çok sevindim canım benim...

    YanıtlaSil
  7. canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağını almayı nasip etsin minişini.harika bir haber bu:)

    YanıtlaSil
  8. Gözünüz aydın! Allah sağlıkla, huzurla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.. Pek güzel duygudur değil mi? Yaşadıklarımı hatırlattı okuduklarım..

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Tebrik ederim hayirli olsun, HZ Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin .

    bizim buralara bahar gelmedi henuz:)

    YanıtlaSil
  10. fatmacim canim benim tekrardan tebrik ederim seni, inan cok sevindim ve ozellikle birlikte kalmamiza :) bebislerde ayni olcak ,ne guzel ya :) demek kayinvalidenler burdaydi ,tebrik icinmi geldiler, ne kadar cok sevinmislerdir ,Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin

    YanıtlaSil
  11. hayırlı olsun ve ALLAH sağ salim kucağınıza almak nasip etsin İNŞALLAHH

    YanıtlaSil
  12. Pinarim Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim bidenem guzel yorumun beni mest etti.Insallah bu sefer hayirlisi olur guzelim ne diyeyim hersey Rabbimden.

    optum gulum.


    Ah sorma memolininannesi o cubuklar var ya can,can.o cift cizgiyi gormek icin insanlar neler yapabilirler bunu tahmin bile edemiyorum.

    her kadinin en sevimli koleksiyonu bence bu cubuklar.

    ayrica guzel dileklerin icin cok tesekkurler canim.



    Sochic'im guzel gozlum cok tesekkur ederim canim,optum.


    Deli anne cok tesekkur ederim canim.


    New yorktan cok tesekkur ederim canim insallah yuce Rabbim bu sefer yavrumuzu bagislar bize.Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.Insallah bahar esintileri sizide sarar sevgilerimle...


    Oznurum cok sagol canim inan bend ecok sevincligim nasip meselesi iste ne zaman nasil olacagi hic belli olmaz.o kadar acilardan,bekleyislerden sonra nasip bu zamana imis.

    evet hem tebrik hemde ziyaret icin geldiler.onlarda bizde cok mutlu olduk inan.

    Rabbim cumlemizinkini bagislasin ve kucagimiza almayi nasip eylesin canim.

    optum.



    Akdeniz kizi Allah razi olsun cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin,

    sevgiyle kaliniz.

    YanıtlaSil
  13. Allah hayirlisiyla kucaginiza alabilmeyi nasip etsin!

    YanıtlaSil
  14. Allah tamamına erdirsin

    Analı babalı büyütsün inşaAllah
    bizim yiğenlerde 8 sene beklettiler bizi ama çok şükür iki kardeş elele geldiler

    Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

    Hayırlı evlatlar eylesin herbirini

    amin...

    YanıtlaSil
  15. ayy ay aayy ay!!!maşallah subhanallah
    kardeşim hayırlı uğurlu olsun.gözlerin aydın olsun.nasıl sevindim nasıl mutşlu oldum anlatamam.içim pır pır oldu bir anda.bir de öyle çiçekli renkli bahar kokan bir postla vermişsin ki haberi içim coştu valla.ikinciyi bile biran geçirdim aklımdan:))(şakaydı bu:))
    canım benim allahım analı babalı büyütsün evladını.onu sana ve babasına senin o güzel yüreğine bağışlasın.sağlıcakla al kucağına inşallah.ayrıca bloğunla nice yaşlara nice 700lü izleyenlerin olsun inşallah.öptüm...

    YanıtlaSil
  16. Allah anali, babali, Peygamberli agzi duali bir evlat olmayi nasip etsin canim.. selamlar

    YanıtlaSil
  17. Cok guzel bir haber. Bende cok heyecaliydim. Simdi 10 aylik olacak nerdeyse benim yaramazim.

    YanıtlaSil
  18. GOZUNUZ AYDIN ALLAH SAGLIKLA DOGMASINI NASIP ETSIN INSALLAH
    SEVGILER

    YanıtlaSil
  19. allah saglikli kucagina almayi nasip etsin

    En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukarın avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere...
    sevgilerimle sevim

    YanıtlaSil
  20. hepinizden Allah razi olsun sevincimi benimle paylastiginiz en yakinda zamanda gorusmek dilegi ile....


    Dua ve muhabbetle....

    YanıtlaSil

Gonlumun sakinleri hosgeldiniz....
Guzel gonlunuzden gelen ve yapilan her bir yorum benim icin cok kiymetlidir.
Dua ve sevgilerimle....